На Дніпропетровщині чоловік намагався зарізати сержанта з ТЦК

На Дніпропетровщині чоловік намагався зарізати сержанта з ТЦК

На сержанта з ТЦК напали у Синельниковому Дніпропетровської області.

Про це повідомили у Сухопутних військах.

У місті Синельникове під час проведення військовослужбовцями ТЦК та СП заходів з оповіщення військовозобов’язаних цивільний громадянин вчинив озброєний напад із застосуванням холодної зброї (ножа) на сержанта ЗСУ, ‒ йдеться у повідомленні.

Працівник ТЦК отримав ножове поранення руки. Медики надали військовому всю необхідну допомогу. Нападника вже затримала поліція, відкрито кримінальне провадження. Військовозобовʼязаного судитимуть за перешкоджання діяльності ЗСУ, а також за фактом замаху на вбивство. Підозрюваному загрожує суворе покарання.

Особовий склад ТЦК та СП, включно з їх ротами охорони, укомплектовані переважно військовослужбовцями, які втратили здоров'я на війні та визнані непридатними до проходження служби в бойових частинах. Вдячні всім  військовозобов’язаним громадянам України за розуміння і взаємодію і просимо пам’ятати: відмова від захисту країни, виконання конституційного обов’язку є неправомірною, ‒ наголосили у Сухопутних військах. 

Військові відзначають, що інцидент стався на фоні ІПСО росіян з дискредитації діяльності ТЦК. 

Будь-які псевдоюристи, «активісти»-порадники та інші медійні персонажі, які розганяють ці та подібні антидержавні, антиукраїнські наративи – напряму або опосередковано працюють на ворога. Один з наслідків – українські воїни, які ризикували життям на фронті, отримали  поранення і контузії, знову ризикують життям, але вже в тилу, під час виконання своїх посадових обов’язків, ‒ йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Українські удари вивели з ладу 14% нафтопереробних потужностей Росії - Пентагон

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
Load next