Путін не готовий до миру - Макрон

Путін не готовий до миру - Макрон

Президент Франції Еммануель Макрон вважає свою ідею щодо перемир’я у війні Росії в Україні на час Олімпіади в Парижі хорошою можливістю.

Про це глава Франції повідомив у інтерв’ю CNBC.

Однак головним результатом має стати не тимчасовий, а сталий мир, до якого Путін не готовий.

Я думаю, що це дуже хороша можливість, по-перше, дипломатична, саме для того, щоб взаємодіяти з Китаєм та іншими і сказати: "Гаразд, ви на стороні миру. Будьте з нами і допоможіть нам це зробити, і, по-друге, максимізувати рівень тиску на тих, хто вирішив розпочати війну, ‒ заявив Макрон.

Також він додав, що до цього часу Путін щотижня заявляв, що він готовий до миру.

На запитання журналіста щодо відмови Путіна від перемир'я, президент Франції пояснив, що це не є головною метою.

Перемир'я не є для мене кінцем гри. Сталий мир - це кінець гри, ‒ зазначив Макрон, пояснивши, що Путін є «тим, хто вирішив розпочати цю війну, і він не готовий до миру».

Нагадаємо, Зеленський на нараді у Харкові заслухав доповіді щодо оборони області

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
"Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео) "Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео)
За оцінкою української розвідки, поблизу кордону між Росією та Україною зосереджено приблизно 92 тис. російських військовослужбовців.
Load next