Зеленський звільнив очільника Ужгородської РДА

Зеленський звільнив очільника Ужгородської РДА

Президент України Володимир Зеленський звільнив Юрія Гузинця з посади голови Ужгородської районної державної адміністрації.

Відповідне розпорядження оприлюднено на сайті глави держави.

Звільнити Гузинця Юрія Івановичаз посади голови Ужгородської районної державної адміністрації Закарпатської області згідно з поданою ним заявою, - йдеться у документі, датованому 1 травня.

Уряд погодив призначення Юрія Гузинця заступником голови Закарпатської ОВА
23 квітня Кабінет Міністрів погодив призначення Юрія Гузинця заступником голови Закарпатської ОВА, повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

За інформацією депутата Ужгородської міської ради Віталія Глаголи, він відповідатиме за гуманітарний напрямок, зокрема освіту і культуру.

Юрій Гузинець народився у Берегові в 1982 році. З 2007 до 2010 року був помічником Берегівського міського голови. З 2010 - начальник відділу національностей та релігій Закарпатської облдержадміністрації. З 2016 року - керівник справ виконавчого апарату Закарпатської обласної ради.

У січні 2020 року Юрія Гузинця призначили заступником керівника виконавчого апарату Закарпатської обласної ради. З листопада 2022 року він обіймав посаду голови Ужгородської РВА.

Нагадаємо, Сили спецоперацій отримали партію нових мінометів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зміни у Кабміні: у "Слузі народу" розповіли про нові призначення і звільнення (оновлено) Зміни у Кабміні: у "Слузі народу" розповіли про нові призначення і звільнення (оновлено)
"Слуга народу" попередньо визначилася з кандидатами на посади віцепрем’єра, міністрів з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, екології та оборони, звільнення міністра економіки Олексія Любченка ще не вирішене остаточно.
Load next