Укрпошта випускає нову марку, присвячену очищенню Чорного моря від російських кораблів

Укрпошта випускає нову марку, присвячену очищенню Чорного моря від російських кораблів

АТ «Укрпошта» випускає нову марку «русскій воєнний флот – до дна!» із зображенням уражених ворожих кораблів. Сьогодні на сайті оператора відкрито передзамовлення.

Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Друзі, ми довго готували цю марку Укрпошти і довго вагались вночі, чи випускати її сьогодні, враховуючи події в Одесі. Але вирішили, що саме сьогодні важливо оголосити про її вихід. Марки, яка оголошується в «чистий четвер» і присвячена очищенню нашого Чорного моря від окупантів – «русскій воєнний флот – до дна!». Звучить, як тост, і це правда, - написав Сміляський.

На марці зображені кораблі, що були знищенні або пошкоджені ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ. Відсьогодні відкривається передзамовлення поштового набору, до складу якого входять аркуш «русскій воєнний флот – до дна!», конверт «Перший день», художній конверт формату С6 та 2 картки.

До марки ми ще випускаємо конверт «Морський бій» та листівки, в тому числі, присвячені нашому зерновому коридору, який був відкритий, завдяки перемозі на морі і який дуже важливий для Одеси та чорноморських портів, - додав Смілянський.

В обіг марка буде запущена 8 травня, в день пам'яті та перемоги над нацизмом. Де саме і з ким – очільник Укрпошти не уточнив з міркувань безпеки, але пообіцяв, що це буде «феєрично».

Нагадаємо, Україна розробляє модель інтегрованої оборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Укрпошта" випустила марку до Євро-2020 (фото) "Укрпошта" випустила марку до Євро-2020 (фото)
Укрпошта ввела в обіг поштову марку, присвячену Євро-2020, тираж якої становитиме 140 тисяч примірників.
Load next