Ветерани отримають ₴178 мільйонів грантів на розвиток бізнесу

Ветерани отримають ₴178 мільйонів грантів на розвиток бізнесу

За час дії грантової програми “Власна справа” переможцями стали вже 407 ветеранів та членів родин учасників бойових дій, які отримають гранти на 178 млн грн.

Про це повідомила заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна.

39 ветеранів та других з їхнього подружжя визнані переможцями четвертої цього року хвилі ветеранського компоненту програми “Власна справа”. Держава інвестує в започаткування або масштабування їхнього бізнесу через гранти 19 млн грн, - заявила Бережна.

Загалом вже 407 ветеранів та членів їхніх родин отримали позитивне рішення про надання гранту від старту цього напрямку програми на загальну суму 178 млн грн. 57% з отриманих грантів на власну справу - це гранти до 500 тис. грн

Серед 39 переможців четвертої цього року хвилі подачі заяв на гранти 16 учасників бойових дій, 23 членів родин ветеранів. 1 переможець отримав грант розміром до 1 млн грн, 33 - до 500 тис. грн, 5 - до 250 тис. грн.

Найбільше грантоотримувачів з Вінницької, Волинської та Львівської областей. Найпопулярніші сфери, в яких планують розвивати свій бізнес грантоотримувачі, - оптова і роздрібна торгівля, тимчасове розміщування й організація харчування, переробна промисловість.

Нагадаємо, Нова російська залізниця на окупованих територіях є досяжною для ударів ЗСУ - британська розвідка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next