У Міноборони назвали вартість забезпечення одного військового ЗСУ

У Міноборони назвали вартість забезпечення одного військового ЗСУ

Забезпечення одного військовослужбовця Збройних сил України обходиться державному бюджету в 30 тисяч доларів, або 1,2 мільйона гривень.

Про це заявив заступник міністра оборони України Юрій Джигир у коментарі Bloomberg.

За його словами, ця сума не враховує вартості озброєння, яким користується військовий.

Також заступник міністра не уточнив, протягом якого саме періоду таку суму витрачають на одного військовослужбовця.

Джигир також не назвав загальної суми, яку Україна заплатить за проведення мобілізаційних заходів. За його словами, це залежить від кількох чинників, зокрема, від кількості людей, яких мобілізуватимуть щомісяця, рішення командування щодо проведення ротацій, а також надходження фінансової допомоги від партнерів.

Нагадаємо, Основні партії військової допомоги від США Україна ортимає не раніше літа - NYT

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Load next