Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?

Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?
У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України

У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України. У кастингу взяли участь 250 конкурсанток, лише 16 з них пройшли у фінал.

Підготовка дівчат тривала 1,5 місяці. Разом з фахівцями працювали над розкриттям природної харизми, навчали правильній подачі, ходьбі та як необхідно поводитися на сцені. З 16 дівчат більшість вперше брали участь у подібному конкурсі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові замінували сім торгових центрів У Львові замінували сім торгових центрів
Правоохоронці обстежують приміщення торговельних центрів та прилеглі території, проводиться евакуація відвідувачів та персоналу.
Великий піст: що не можна їсти та кому не варто дотримуватися обмежень? (відео) Великий піст: що не можна їсти та кому не варто дотримуватися обмежень? (відео)
З 27 лютого по 15 квітня у православних християн триватиме Великий піст. У цей період важливо не тільки обмежити себе у їжі, але й приділити увагу вдосконаленню свого духовного життя.
УНІКАЛЬНИЙ центр для ДІТЕЙ у ЖК OBRIY 2 у Львові: коли відкрили? УНІКАЛЬНИЙ центр для ДІТЕЙ у ЖК OBRIY 2 у Львові: коли відкрили?
У ЖК OBRIY 2 від LEV Development планується відкриття нового простору для дітей аналогів якому у Львові немає
Load next