путін підписав указ про нового міністра оборони

путін підписав указ про нового міністра оборони

Глава рф володимир путін підписав указ про призначення новим міністром оборони андрія бєлоусова, який є економістом за фахом.

Про це повідомила пресслужба кремля, пише hromadske.

бєлоусов до цього був першим віцепрем'єр-міністром. Аналітики ISW вважають, що призначення міністром оборони економіста потрібне путіну, щоб мобілізувати російську економіку та оборонно-промислову базу для підтримки тривалої війни в Україні та, можливо, підготовки до майбутньої конфронтації з НАТО.

Також путін підписав укази про призначення глав Мінпромторгу, Мінспорту, Мінтранспорту, Міненерго та Міністерства сільського господарства. Решта очільників відомств залишилися без змін.

Нагадаємо, Байден підписав закон про заборону на імпорт російського урану

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео) Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео)
Ворог не полишає спроб поповнити втрати автомобільної техніки та налагодити тилове забезпечення своїх бойових частин.
Load next