Ястремська з вольової перемоги стартувала на Madrid Open

Ястремська з вольової перемоги стартувала на Madrid Open

Українська тенісистка Даяна Ястремська переграла колумбійку Емільяну Аранго в трьох сетах у другому колі ґрунтових змагань у столиці Іспанії.

Про це відомо з результатів поєдинку.

Mutua Madrid Open, 2-й раунд

Аранго – Ястремська – 1:2 (6:0, 5:7, 4:6)

У стартовому сеті боротьби не вийшло. Колумбійська тенісистка закрила партію всього за 24 хвилини та повісила "бублик" Ястремській. Українка так і не змогла розмочити рахунок, а один із геймів на власній подачі взагалі програла "під нуль".

Реабілітувалася Ястремська в другому сеті. Після рівного дебюту вітчизняна тенісистка заволоділа ініціативою. З двома брейками проти одного вона повела 5:2, але Аранго зуміла повернутися в гру (5:5). Розпочалася гра нервів, із якою переможницею вийшла Ястремська.

Натомість вирішальна партія стала сетом брейків. Із шестих перших геймів п'ять завершилися на користь тенісистки, яка приймала подачі. Лідером із цього відрізку вийшла українка. Ястремська краще виглядала на фінальних розіграшах і здобула перемогу.

У наступному колі українська тенісистка зустрінеться з переможницею протистояння Гауфф – Рус. Американка та нідерландка вийдуть на корт у четвер пізніше. Загальний призовий фонд Madrid Open склав понад 8,7 млн доларів.

Нагадаємо, У Харкові відновили телемовлення після удару рф по телевежі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Еліна Світоліна в 3-годинному матчі впустила перемогу на старті турніру в Досі: результат Еліна Світоліна в 3-годинному матчі впустила перемогу на старті турніру в Досі: результат
Як українка провела першу гру турніру: результат.
Українська тенісистка несподівано виграла у третьої ракетки світу на турнірі в Дубаї Українська тенісистка несподівано виграла у третьої ракетки світу на турнірі в Дубаї
Даяна Ястремська розібралася з Барборою Крейчиковою.
Світоліна прокоментувала поразку у матчі за вихід у фінал на Олімпіаді-2020 Світоліна прокоментувала поразку у матчі за вихід у фінал на Олімпіаді-2020
Попри поразку Світоліна може встановити новий рекорд України на Олімпіадах у тенісі.
Load next