"Врятована рота": Патронатна служба Азову разом з Trustee Plus запускають криптовалютний збір на порятунок поранених бійців

"Врятована рота": Патронатна служба Азову разом з Trustee Plus запускають криптовалютний збір на порятунок поранених бійців

Організатори планують зібрати 5 млн. грн на порятунок близько 100 бійців 12 бригади спеціального призначення «Азов» НГУ та 3-ї Окремої штурмової бригади ЗСУ. Збір проходить у застосунку Trustee Plus - криптогаманці з вбудованою платіжною карткою. 

Станом на зараз абсолютно у всієї майже 300 тисячної аудиторії користувачів Trustee Plus є можливість долучитись до цього збору і перерахувати криптовалюту з власних криптогаманців або бонусних рахунків на якнайскоріше відновлення найбільш мотивованих і підготовлених бійців Сил Оборони України. 

Ми маємо виграти цю війну. Маємо використовувати для цього будь-які наявні засоби та можливості. Якщо ваші криптовалютні збереження або звичайна активність в Trustee Plus може повернути в стрій хоча б одного мотивованого бійця, то в цей момент ми вже на один крок ближче до спільної перемоги - Олена Толкачова, керівниця Патронатної служби Азову.

Родзинка цього збору - це можливість задонатити криптовалюту, використовуючи бонуси в Trustee Plus. Все, що треба: встановити застосунок Trustee Plus з App Store або Google Play. Перейти в розділ “Нагороди UAH”. Виконати якомога більше завдань, за які буде нараховано бонуси. Після чого можна перерахувати їх повністю на збір Патронатної служби Азову

У якийсь момент, на початку повномасштабного вторгнення, Trustee Plus безшовно поєднав два фінансових світи: звичний фіатний та інноваційний криптовалютний. Тим самим подарувавши надію тисячам розділених війною сімей на нормальне існування. Сьогодні настав день, коли ми вкотре поєднуємо тих, хто боронить нашу землю на передовій, з тими хто продовжує завдяки цьому існувати в тилу. Дуже хочеться, щоб прямо зараз кожен власник криптоактивів будь-якого штибу на хвилиночку зупинився і задонатив на цей збір - Вадим Груша, засновник та СЕО Trustee Plus.

Якщо у вас є криптоактиви на будь-якому іншому гаманці, то буквально в декілька кліків їх можна перевести на Trustee Plus, а далі вже задонатити. Просто обираєте актив у гаманці, натискаєте кнопку “Переказ” і обираєте “Благодійність”. Після чого вписуєте суму і натискаєте кнопку “Відправити донат”.


Сподіваємось, що кожен з нас знайде 10 хвилин на цю просту дію і візьме участь у зборі “Врятована рота”, а ще розповість про нього всім знайомим криптанам.

Читайте також
У Львові відновили ще одну браму в будинку на вулиці Вітовського, 10
Майстри не лише реконструювали засклення брами й вирівняли деформовані елементи, а й відновили втрачені.
Load next