У Святошинському районі Києва стався вибух - поранені двоє чоловіків

У Святошинському районі Києва стався вибух - поранені двоє чоловіків

У Святошинському районі Києва стався вибух, ймовірно гранати. Двоє чоловіків отримали травми та були госпіталізовані до лікарні.

Про це повідомляє Поліція Києва.

Повідомлення про вибух біля однієї з багатоповерхівок Святошинського району надійшло до поліції сьогодні вночі. На місце черговий скерував слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції, вибухотехніків та медиків.

Встановлено, що внаслідок вибуху, який стався ймовірно від підриву гранати, постраждало двоє чоловіків. Потерпілих госпіталізовано до медичного закладу. Обставини події з’ясовуються.

За вказаним фактом Святошинським управлінням поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 263 - (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Наївно думати, що, якщо в Україні рф переможе, то її танки зупиняться на нашому кордоні ‒ МЗС Чехії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок вибуху у столиці Афганістану загинув журналіст, ще четверо людей отримали поранення Внаслідок вибуху у столиці Афганістану загинув журналіст, ще четверо людей отримали поранення
В результаті вибуху загинув Хамід Сейгані, відомий афганський журналіст, який раніше працював на телевізійну мережу Ariana.
У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео) У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео)
Погрожувати чоловік почав через те, що у нього відібрали автомобіль за керування у нетверезому вигляді.
У Києві п'яний водій протаранив бетонний парапет: авто вибухнуло (фото) У Києві п'яний водій протаранив бетонний парапет: авто вибухнуло (фото)
Водія викинуло з автівки, проте серйозних ушкоджень він не отримав.
Load next