На Тернопільщині мати звинувачує депутата у побитті сина

На Тернопільщині мати звинувачує депутата у побитті сина

У соцмережах з’явилася інформація про те, що, ймовірно, депутат Кременецької районної ради побив неповнолітнього хлопця.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Поліцейські встановлюють усі подробиці та обставини події. Про результати перевірки громадськість буде поінформовано згодом.

До співробітників Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки міста Шумськ про те, що її 17-річного сина вдарив в обличчя та груди 24-річний чоловік. Подія трапилась на одній з вулиць міста.

Лікарі діагностували в потерпілого гематоми. Йому надали медичну допомогу та відпустили додому.

Мати потерпілого повідомила поліцейським, що до побиття її сина причетний депутат Кременецької районної ради. Правоохоронці опитали чоловіка. У своєму поясненні він заперечив свою причетність до вчинення правопорушення.

За цим фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють свідків та очевидців, для опрацювання вилучено відео з камер спостереження. Триває перевірка.

Нагадаємо, ВАКС заочно арештував ексзаступника секретаря РНБО Гладковського

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Гусь за Білорусь": у Києві відбулася акція проти репресій режиму Лукашенка (фото) "Гусь за Білорусь": у Києві відбулася акція проти репресій режиму Лукашенка (фото)
Гусак символізує назву міста Гаага, де розташований Міжнародний кримінальний суд, який буде розглядати протиправні дії лукашенківського режиму, як злочини проти людяності.
На честь українського вченого-винахідника Х-променів Івана Пулюя назвали планету На честь українського вченого-винахідника Х-променів Івана Пулюя назвали планету
Іменем визначного українського фізика та винахідника Х-променів родом з Тернопільщини Івана Пулюя назвали малу планету.
"Била по голові і принижувала": тренерку спортшколи звинувачують у знущанні над дітьми "Била по голові і принижувала": тренерку спортшколи звинувачують у знущанні над дітьми
У Рівному тренера спортивної школи можуть притягнути до кримінальної відповідальності за знущання над дітьми
Load next