На Хмельниччині в руках 32-річного чоловіка вибухнула граната

На Хмельниччині в руках 32-річного чоловіка вибухнула граната

В одній з квартир Старокостянтинова пролунав вибух – у руках 32-річного чоловіка розірвалася граната. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

Про повідомили у поліції Хмельницької області.

За інформацією правоохоронців, 32-річний місцевий житель знайшов запал гранати у квартирі своєї родички, коли розбирав там речі. Унаслідок необережного поводження пристрій вибухнув у чоловіка в руках.

У результаті підриву потерпілий отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні. Наразі життю чоловіка нічого не загрожує, – зазначили у поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом незаконно поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 ККУ). Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події та походження боєприпасу.

Нагадаємо, У 5 областях завершують будівництво фортифікацій - Міноборони

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Захоплення будівлі: у Києві чоловік з гранатою погрожував підірвати Кабмін (відео) Захоплення будівлі: у Києві чоловік з гранатою погрожував підірвати Кабмін (відео)
Поліція повідомила про затримання зловмисника. Мотиви його дій наразі невідомі.
У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео) У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео)
Погрожувати чоловік почав через те, що у нього відібрали автомобіль за керування у нетверезому вигляді.
Load next