На Тернопільщині перекриють рух трасою М-19 біля Теребовлі

На Тернопільщині перекриють рух трасою М-19 біля Теребовлі

Протягом літа проїзд біля реконструйованого мосту у місті Теребовля буде закрито. Об'їхати міст на трасі М-19 водіям пропонують двома шляхами.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

Від 3 червня на Тернопільщині закриють тимчасову переправу біля реконструйованого мосту у Теребовлі. Робітники проведуть заміну комунікацій на підходах до мосту через річку Гнізна на трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече у рамках реконструкції споруди.

Рух пішоходів відбуватиметься у звичному режимі, для них переправа буде відкритою, однак транспорт пропускати не будуть Зокрема об'їхати реконструйований міст на трасі М-19 можна 2 шляхами:

Транспортні засоби вагою до 15 тонн та навантаженням на вісь до 6 тонн:

  • повертають з траси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече у селищі Дружба на дорогу Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль
  •  з’їжджають з дороги Н-18 на Р-87 Галич – Підгайці – Сатанів біля села Дарахів
  •  рухаються дорогою Р-87 до перетину з М-19 у місті Теребовля.
  •  Транспортні засоби вагою понад 15 тонн:
  •  повертають з траси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече у селищі Дружба на дорогу Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль
  •  з’їжджають з дороги Н-18 на Т-20-01 Бучач – Чортків – Скала-Подільська поблизу міста Бучач
  •  повертають на трасу М-19 на об’їзній міста Чортків, а звідти – до міста Теребовля.

Відкрити тимчасовий об'їзд орієнтовано планують у серпні.

До цього часу наші підрядники замінять ключові міські комунікації від реконструйованого мосту до перехрестя трас М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече та Р-87 Галич – Підгайці – Сатанів. Зокрема: замінять водопровідні мережі, влаштують нову дощову каналізацію та змінять схему підключення комунікацій, - пояснили у відомстві.

Крім того, на місці планують облаштувати новий дорожній одяг двох типів:

  • Від реконструйованого мосту до будинку №75 на вулиці Князя Василька передбачено регенерацію основи дорожнього одягу та 3 шари асфальтобетону.
  • На ділянці від будинку №75 до перехрестя доріг М-19 та Р-87 заплановано заміну комунікацій, влаштування основи дорожнього одягу "з нуля" та 2 шари асфальтобетону.

Нагадаємо, Понад 40% рішень ЄС щодо України блокує Угорщина

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Load next