У Рівному таксист п'яним перевозив людей: вміст алкоголю в крові перевищив норму в 10 разів

У Рівному таксист п'яним перевозив людей: вміст алкоголю в крові перевищив норму в 10 разів

У Рівному поліцейські зупинили таксі за порушення правила дорожнього руху. З’ясувалося, що 54-річний водій у стані алкогольного сп’яніння перевозив людей.

Про це повідомляє поліція Рівненської області. 

Патрулюючи на вулиці Євгена Коновальця, інспектори зупинили водія транспортного засобу Opel, який порушив правила дорожнього руху. 

У крові водія виявили 2,13 проміле алкоголю. За кермом побачили 54-річного чоловіка, у салоні автомобіля були також пасажири, які повідомили, що керманич надає послуги таксі.

Під час спілкування патрульні помітили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Він відмовився проходити огляд на місці зупинки, а результат у медичному закладі показав 2,13 проміле.

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Не подав сигнал світловим покажчиком повороту відповідного напрямку) КУпАП. Від керування його відсторонили, – йдеться у повідомленні. 

Автівку правоохоронці доставили на арешт майданчик. У поліції нагадують, що на громадянина, який уперше сів за кермо у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, чекає адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 17 тисяч гривень та позбавлення права керування автомобілем на 1 рік.

Нагадаємо, Кабмін вніс зміни у правила оренди держмайна на час воєнного стану

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок
У стані алкогольного сп'яніння чоловік влаштував перегони із поліцейськими та водночас пошкодив дев'ять автівок. Згодом одеські патрульні затримали п'яного водія, який керував авто без посвідчення й намагався від них втекти.
Смертельне ДТП у Рівному: нетверезого водія-втікача затримали патрульні поліцейські (фото) Смертельне ДТП у Рівному: нетверезого водія-втікача затримали патрульні поліцейські (фото)
Загиблий внаслідок ДТП, 27-річний військовий, був у відпустці.
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
Load next