Послугою єЧерга вже скористалися мільйон разів - Мінвідновлення

Послугою єЧерга вже скористалися мільйон разів - Мінвідновлення

Із моменту запуску послуги єЧерга у грудні 2022 року кордон за онлайн-записом перетнули мільйон вантажівок та автобусів.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

За записом у системі єЧерга вантажівки перетнули кордон 927 тисяч разів, автобуси - майже 81 тисячу, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, найбільше транспортних засобів перетнуло пункти пропуску з Польщею - 551 тис. Кордон із Румунією за онлайн-записом перетнули понад 180 тисяч разів, з Молдовою - більш як 120 тисяч, з Угорщиною - 102 тисячі та зі Словаччиною - майже 54 тисячі разів.

Зазначається, що загалом у системі зареєструвалось понад 100 тисяч унікальних користувачів з різних країн - водіїв та перевізників. Застосунок «єЧерга» був завантажений понад 84 тисячі разів.

Нагадаємо, Понад 40% рішень ЄС щодо України блокує Угорщина

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Load next