Парафіяни українських церков в Америці допомогли зібрати кошти на 10 хамерів для наших захисників

Парафіяни українських церков в Америці допомогли зібрати кошти на 10 хамерів для наших захисників
Небайдужі українці, які проживають в Америці, та представники благодійного фонду зібрали кошти на закупівлю ще 10 хамерів для ЗСУ

Парафіяни українських церков в Америці допомогли зібрати кошти на 10 хамерів для наших захисників.

Вартість одного автомобіля враховучи техогляд та доставку - близько 30 тис. доларів. Благодійники розповіли, що біля кожної церкви, яка взяла участь у цій акції, поставили вже знайдений хаммер, щоб люди бачили, на що вони дають свої пожертви.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В львівському ОХМАТДИТі американські медики консультують та оперують дітей з вадами обличчя (відео) В львівському ОХМАТДИТі американські медики консультують та оперують дітей з вадами обличчя (відео)
Американські спеціалісти спільно з медиками Львівського «ОХМАТДИТу» протягом трьох днів безкоштовно консультують та оперують дітей з усієї України з найскладнішими вадами обличчя.
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
Load next