Google відкриває додатковий фонд підтримки українських стартапів на $10 мільйонів

Google відкриває додатковий фонд підтримки українських стартапів на $10 мільйонів

Компанія Google в межах Google for Startups Ukraine Support Fund запускає другий етап підтримки українських стартапів на загальну суму у $10 мільйонів – українці можуть отримати грант до $100 тисяч на розвиток бізнесу.

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Ми співпрацюємо з Google із часів заснування міністерства. Зараз топова світова компанія за сприяння Мінцифри розширює підтримку українських компаній і відкриває додатковий фонд підтримки Google для стартапів в Україні (Google for Startups Ukraine Support Fund) у розмірі $10 млн, - йдеться в повідомленні.

За інформацією віцепрем’єра, українські стартапи можуть подавати заявки на гранти до $100 тис. і за ці гроші розвинути бізнес, а також відновити бізнес-операції, які постраждали через війну, або створити основний продукт для виконання нових завдань.

Заявки приймаються до 5 червня. Переможці нового Фонду підтримки стартапів Google for Startups Ukraine будуть оголошені поетапно — у червні та вересні 2024 року, а також протягом 2025 року.

Федоров також повідомив, що Google уже надав 58 українським стартапам загалом $5 млн у вигляді безоплатних грантів та технічної підтримки для розвитку їхнього бізнесу.

Нагадаємо, Повітряні сили: Не можемо розголошувати точну дату, коли з’являться F-16

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Мін’юсті пояснили як отримати паспорт старого зразка замість ID-картки
Відмовлятись від паспорта нового зразку можна лише через релігійні переконання
Українці зможуть скаржитися на порушення споживчих прав онлайн
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у тестовому режимі запустила чат-бот у Telegram. Тепер українці можуть поскаржитися на порушення їхніх прав у режимі онлайн.
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Load next