В Україні запрацював 19-й центр рекрутингу до ЗСУ

В Україні запрацював 19-й центр рекрутингу до ЗСУ

Сьогодні в Ужгороді розпочав роботу 19-й в країні Центр рекрутингу української армії.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Наталя Калмикова.

Відтепер рекрутинг на Закарпатті! Сьогодні в Ужгороді розпочав роботу новий Центр рекрутингу української армії. Це вже 19-й центр рекрутингу, відкритий в Україні, і невдовзі ми відкриємо таких центрів ще більше по всій країні, - повідомила Калмикова.

Як зазначається, центр розташований в приміщенні ЦНАПу за адресою площа Поштова, 3, та прийматиме відвідувачів з понеділка по четвер з 9:00 до 16:00, у п’ятницю - до 13:00.

Калмикова зауважила, що центр можна відвідати анонімно та знайти інформацію про вакансії та умови служби. Також вона нагадала, що у центрах рекрутингу не роздають повістки, їхня функція суто інформативна.

Наша загальноукраїнська база вакансій має більше 10 тисяч вакансій в силах оборони України по всій державі. Важлива деталь: рекрутування також можливе навіть після отримання повістки про уточнення даних, - зазначила заступниця міністра.

Нагадаємо, Сили спецоперацій отримали партію нових мінометів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Мін’юсті пояснили як отримати паспорт старого зразка замість ID-картки
Відмовлятись від паспорта нового зразку можна лише через релігійні переконання
Українці зможуть скаржитися на порушення споживчих прав онлайн
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у тестовому режимі запустила чат-бот у Telegram. Тепер українці можуть поскаржитися на порушення їхніх прав у режимі онлайн.
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Load next