Умєров подякував Данії за підтримку в оборонній сфері

Умєров подякував Данії за підтримку в оборонній сфері

Міністр оборони Рустем Умєров на тлі підписання з данською стороною листа про наміри щодо посилення фінансової допомоги українській оборонній промисловості висловив Данії подяку за стійку підтримку та внесок у мирне майбутнє України.

Про це він повідомив у соцмережі.

У рамках розширення співпраці між Україною та Данією сьогодні ми зробили ще один крок для зміцнення нашої оборони у протистоянні з ворогом, – зауважив міністр.

Як констатував він, Данія надала Україні вже 17 пакетів військової допомоги на суму понад чотири мільярди євро, чим продемонструвала свою незмінну підтримку. Країна стала однією з перших, які направили кошти безпосередньо на закупівлю зброї від українських виробників. Виділила на це 200 мільйонів данських крон.

На тлі зростаючої російської агресії ми не зупиняємося на досягнутому. Відтак обговорили з партнерами можливість залучення прямих інвестицій Данії в український оборонний сектор, – додав Умєров.

Нагадаємо, ГУР знищили новітню РЛС росіян "Подльот" за $5 млн (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
Load next