Із прикордоння Харківщини евакуювали вже понад 300 людей - Клименко

Із прикордоння Харківщини евакуювали вже понад 300 людей - Клименко

У прикордонних громадах Харківської області підрозділи Міністерства внутрішніх справ працюють у посиленому режимі, евакуювати звідти вдалося вже понад 300 людей.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Як зазначив він, у цій зоні бійці спецпідрозділу "Омега" Національної гвардії України знищили щонайменше десять одиниць бронетехніки російських військ разом із десантом, а також автомобільну та спеціальну техніку.

Прикордонники разом із іншими підрозділами Сил оборони відбили низку ворожих атак на різних напрямках та продовжують вести оборонні бої.

У складі Сил безпеки і оборони військовослужбовці ДПСУ та НГУ утримують позиції та дають відсіч загарбникам. Поліцейські продовжують нести службу у громадах, які перебувають під обстрілами, – заявив міністр.

За добу у Вовчанську, за його даними, задокументовані понад 30 воєнних злочинів. На цей час силами поліції евакуйовані понад 300 людей, евакуаційні заходи тривають.

Команди працюють у надважких умовах. Рятувальники працюють на місцях ворожих обстрілів, – зауважив глава МВС.

Він наголосив, що ворог намагається посіяти паніку серед населення, поширює фейки. На тлі цього Клименко закликав громадян довіряти інформації лише з перевірених джерел.

Нагадаємо, Російські військові відмовляються йти на штурм Харківської області - партизани

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next