Співачка Джамала стане речницею від України на "Євробаченні-2024"

Співачка Джамала стане речницею від України на "Євробаченні-2024"

Переможниця «Євробачення-2016» Джамала стане речницею від України на цьогорічному пісенному конкурсі у шведському місті Мальме. Співачка оголосить бали національного журі України в прямому ефірі гранд-фіналу «Євробачення-2024».

Про це повідомило Міністерство культури та інформаційної політики.

Джамала здобула другу в історії участі України перемогу на «Євробаченні» саме у Швеції, тоді конкурс відбувся в Стокгольмі.

Хоча у багатьох ролях доводилося вже побувати за ці 7 років, але оголошувати оцінки від власної країни — це буде мій перший такий досвід. Насправді це дуже велика відповідальність, мені здається, — заявила Джамала.

Співачка поділилась, що Швеція для неї "деякою мірою близька країна, яка займає особливу частинку мого серця з 2016 року". 

Нагадаємо, На період Євробачення Швеція закриє повітряний простір над Мальме

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину "Хочеться плакати": співачка Джамала втратила близьку людину
У коментарях підписники та шанувальники Джамали висловили їй співчуття та слова підтримки.
"Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото) "Хвороби, втрати і розчарування": співачка Джамала розповіла про складний минулий рік (фото)
Щоб відволіктися від тривог минулого року, співачка вирішила полетіти на відпочинок.
Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні» (відео) Українка Олена Усенко зайняла 6 місце на дитячому «Євробаченні» (відео)
Професійне жюрі країн-учасниць та глядачі віддали нашій представниці 125 балів.
Load next