Сирський і генерал Браун обговорили потреби ЗСУ на найближчі місяці

Сирський і генерал Браун обговорили потреби ЗСУ на найближчі місяці

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський і глава Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Чарльз Браун обговорили потреби ЗСУ на найближчі місяці й проаналізували деякі стратегічні питання на перспективу поточного року.

Про це Сирський повідомив у соцмережі.  

Сторони порушили питання необхідної допомоги США для України, зокрема щодо посилення захисту від ракетних і бомбових ударів російської армії.

У фокусі уваги була також тема розбудови фортифікацій. За словами Сирського, американські партнери розуміють усі виклики та проблеми.

Ми вдячні їм за підтримку. Без такої підтримки нам було б набагато важче воювати з потужним ворогом, ‒ наголосив головнокомандувач.

Нагадаємо, Міноборони виграло міжнародний арбітраж на понад ₴748 мільйонів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN
Планування евакуації на випадок надзвичайних ситуацій очолює Пентагон.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
Load next