Мешканець Харкова отримав підозру: порізав голову безпритульному собаці

Мешканець Харкова отримав підозру: порізав голову безпритульному собаці

Повідомлено про підозру харківʼянину, який порізав голову безпритульному собаці. 

Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 46-річному чоловіку в жорстокому поводженні з безпритульним собакою, вчиненому умисно, з хуліганських мотивів, з особливою жорстокістю активним способом, що призвело до тілесних ушкоджень та каліцтва тварини (ч. 3 ст. 299 КК України), - сказано в повідомленні.

За даними слідства, вдень 26 квітня 2024 року біля аптеки по вул. Китаєнка у Харкові підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння, завдав ножове поранення в голову безпритульному собаці. Тварина почала стікати кров’ю та скулити, а харківʼянин залишив місце злочину.

Правоохоронці встановили чоловіка та повідомили йому про підозру. Зловмисник пояснив свої дії тим, що безпритульний пес заважав, бо постійно гавкав на його собаку. 

Нагадаємо, У Вінниці безробітні працюватимуть на суспільно-корисних роботах

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові провели другий ЛГБТ-прайд: учасники висунули владі три вимоги (відео) У Харкові провели другий ЛГБТ-прайд: учасники висунули владі три вимоги (відео)
Акція відбулася без серйозних інцидентів, хоча напередодні організації "Традиція і порядок" і "Правий сектор" обіцяли зірвати ходу.
Справа "Укртелефільму": повідомлено про підозру ще чотирьом особам Справа "Укртелефільму": повідомлено про підозру ще чотирьом особам
Колишні службовці держпідприємства підозрюються у завданні збитків.
Load next