Укрпошта тестує новий транспорт для листонош

Укрпошта тестує новий транспорт для листонош

На замовлення АТ «Укрпошта» вітчизняні виробники виготовили прототип нового транспортного засобу для листонош.

Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Зі зростанням електронної комерції та розвитком доставки лікарських засобів у листонош стає менше газет та листів (вони вже в «Дії»), проте більше посилок. Тож велосипед стає не таким актуальним. Тому разом з українським виробником (ветеранський бізнес) розробили пілотну модель для листонош, яку починаємо тестувати, - йдеться в повідомленні.

Смілянський особисто випробував новий транспорт і запевнив, що всі закупівлі відбуватимуться у Prozorro.

Також він  що найближчими тижнями на тестування у бойовий регіон відправиться прототип мобільного вагончика, який зможе замінити повноцінне відділення Укрпошти у разі знищення останнього. Це пілотний проєкт також вітчизняного виробництва.

Ми вже розуміємо, що ворог продовжить намагатись знищувати інфраструктуру, але Укрпошта має продовжувати роботу і, більш того, робити це так, щоб зберігати життя і працівників, і клієнтів. Тому працюємо над тим, щоб мати от такі мобільні інклюзивні вагончики, які можна розмістити в безпечному місті + які можуть за 1 день замінити пошкоджене відділення, - зазначив Смілянський.

Нагадаємо, Кількість жертв серед цивільних українців зросла на 20% у березні - британська розвідка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Співробітник "Укрпошти" вимагає 1 млрд євро компенсації за примусову вакцинацію (фото) Співробітник "Укрпошти" вимагає 1 млрд євро компенсації за примусову вакцинацію (фото)
Автор листа вважає примусову вакцинацію неприпустимою і називає шантажем заяви керівництва про відсторонення від роботи та позбавлення заробітної плати без щеплення.
"Укрпошта" більше не буде перевозити бджіл після інциденту на Закарпатті "Укрпошта" більше не буде перевозити бджіл після інциденту на Закарпатті
"Укрпошта" з 1 липня тимчасово призупиняє доставку бджіл, за винятком бджолиних маток.
"Укрпошта" випустила марку до Євро-2020 (фото) "Укрпошта" випустила марку до Євро-2020 (фото)
Укрпошта ввела в обіг поштову марку, присвячену Євро-2020, тираж якої становитиме 140 тисяч примірників.
Load next