До Києва прибула президентка Європарламенту Роберта Мецола

До Києва прибула президентка Європарламенту Роберта Мецола

До Києва прибула президентка Європейського парламенту Роберта Мецола.

Про це повідомив Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Зокрема він нагадав, що сьогодні Україна відзначає День Європи. "Наша країна щодня засвідчує свою відданість ідеалам та цінностям демократії. Ідеалам і цінностям, за які мужній, хоробрий та незламний український народ бореться! За право бути вільними! За свою незалежність і свій суверенітет".

І цього важливого дня я радий вітати у Києві президентку Європейського парламенту Роберту Мецолу, - підкреслив він.

За словами Стефанчука, Європарламент, безсумнівно, на передовій підтримки України, і він був першою інституцією в ЄС, яка виступила за надання Україні статусу кандидата на членство в Євросоюзі.

Європарламент завжди мав сильний голос, коли йшлося про створення міжнародної коаліції на підтримку нашої боротьби за свободу та європейські цінності, коли йшлося про постачання зброї в Україну та посилення санкційного тиску проти Росії. І Україна завжди це цінуватиме, - заявив Голова Верховної Ради.

Нагадаємо, Угорщина проти створення фонду НАТО на €100 млрд для України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео) На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео)
17 грудня працівники ДБР поблизу Верховної Ради намагалися вручити повістку про виклик народному депутату України Петру Порошенку.
Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним
Президент США поговорив із лідерами Німеччини, Італії, Франції і Британії .
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
Load next