Папа Римський просить італійців більше народжувати

Папа Римський просить італійців більше народжувати

Папа Римський Франциск під час виступу на заході в Римі 10 травня закликав італійців народжувати більше дітей, а владу країни – розробити довгострокову політику допомоги сім'ям для відвернення демографічної кризи.

Про це повідомляє АР.

У своїй промові Папа сказав, що кількість народжених дітей "є першим показником надії народу", тому що "без дітей і молоді країна втрачає своє прагнення до майбутнього".

Франциск закликав до довгострокових політичних стратегій для заохочення народжуваності, зокрема припинення короткострокових трудових договорів, полегшення купівлі житла, а також створення умов, за яких жінкам не доводиться обирати між материнством і кар'єрою.

Проблема нашого світу не в тому, що народжуються діти, а в егоїзмі, споживацтві та індивідуалізмі, які роблять людей пересиченими, самотніми і нещасними, – вважає понтифік.

Уряд прем'єр-міністерки Італії Джорджії Мелоні розгорнув кампанію, спрямовану на заохочення народження щонайменше 500 тисяч дітей на рік до 2033-го, аби запобігти падінню економіки через старіння населення.

Нагадаємо, Німеччина прийняла найбільше пацієнтів з України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Cardi B про агресію Росії проти України: "Я на боці громадян!" (відео) Cardi B про агресію Росії проти України: "Я на боці громадян!" (відео)
Про напружену ситуацію в Україні говорять не лише світові лідери, а й суперзірки.
Load next