На Тернопільщині працівниця ВЛК разом з терапевтом підробили діагноз військовозобов'язаному

На Тернопільщині працівниця ВЛК разом з терапевтом підробили діагноз військовозобов'язаному

Оперативники Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки спільно із працівниками Департаменту контррозвідки Служби безпеки викрили службове підроблення, яке організували двоє медиків.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

Так, за даними розслідування, завідувачка терапевтичного відділу, представниця територіальної позаштатної військово-лікарської комісії при Тернопільському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки внесла неправдиві відомості у картку обстеження військовозобов’язаного для відстрочки від призову.

Допомагав завідувачці у справі лікар-терапевт, який оформив документи про тимчасову непридатність до військової служби, зазначивши у медичному висновку неправдивий діагноз, - йдеться у повідомленні.

Відтак лікарці інкримінують службове підроблення (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366 ККУ). За скоєне їя загрожує до трьох років обмеження волі. Слідчі вже скерували справу до суду.

Крім того, справу щодо спільника фігурантки поліцейські невдовзі також передадуть на розгляд суду.

Застереження: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, Група Нафтогаз у квітні пробурила понад 40 кілометрів свердловин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею
Громадяни України були затримані за використання фальшивих документів під час перетину кордону Польщі. Зокрема випадки підробок були зафіксовані на пунктах пропуску Гребене та Дорогуськ.
Load next