Клименко відвідав нацгвардійців, які проходять лікування на Дніпропетровщині

Клименко відвідав нацгвардійців, які проходять лікування на Дніпропетровщині

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в межах робочої поїздки у Дніпропетровську область відвідав один із медичних закладів, де проходять лікування військові та поліцейські.

Про це повідомив Клименко у соцмережі.

Глава МВС зустрівся з бійцями Національної гвардії, які проходять лікування, – говорили про фронт, отримані під час боїв поранення, плани після реабілітації.

Це ті військові, які у важливий момент історії стали на захист України. Це ті захисники, з якими ми разом будуватимемо безпечну державу, – наголосив міністр.

Під час візиту він оглянув оновлену операційну та поспілкувався з медиками.

Поранені Герої повинні отримувати максимально оперативну і фахову допомогу від моменту надходження до медзакладу аж до завершення реабілітації та подальшого повернення у стрій чи працевлаштування, – підкреслив Клименко.

Міністр також зустрівся з головою Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергієм Лисаком й обговорив із ним основні безпекові виклики в регіоні.

Серед іншого, ознайомився з роботою лабораторного ДНК-комплексу Експертної служби МВС. Згідно з даними Клименка, за місяць роботи новітнього устаткування фахівці вже провели майже 300 досліджень, що дозволяють ідентифікувати невстановлених загиблих, прискорити розслідування злочинів, зокрема воєнних.

Нагадаємо, Військовий контингент США розміщуватиметься у Литві безстроково - міністр оборони Литви

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next