Рятувальники Торецька потрапили під обстріл під час перевезення поранених — МВС

Рятувальники Торецька потрапили під обстріл під час перевезення поранених — МВС

Рятувальники міста Торецьк Донецької області потрапили під обстріл, коли транспортували поранених до лікарні.

Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ.

За даними правоохоронців, після удару рф по житловому сектору селища Північне Бахмутського району, двоє чоловіків зазнали уламкових поранень.

На місце події прибули рятувальники евакуаційної групи «Фенікс» та поліціянти. Пораненим надали домедичну допомогу та доставили до лікарні в Костянтинівці.

Дорогою евакуаційна група потрапила під артобстріл.

На щастя, броньований автомобіль прийняв удар на себе, та ніхто не постраждав, — зазначили в МВС.

Нагадаємо, 87% громадян ЄС підтримують надання гуманітарної допомоги українцям

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото) Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото)
В Одесі поліцейські охороняють Куликове поле і Соборну площу, де сьогодні, 2 травня, відбудуться заходи, присвячені річниці масових заворушень у 2014 році. Тоді загинуло 48 осіб, а розслідування справи триває й досі.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
У МВС анонсували інвентаризацію недобудов У МВС анонсували інвентаризацію недобудов
Сьогодні, 26 квітня, пройшло чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об’єктів незавершеного житлового будівництва.
Load next