Президент відкрив пам’ятний камінь на місці майбутнього Меморіалу жертвам геноциду кримськотатарського народу (ВІДЕО)

Президент відкрив пам’ятний камінь на місці майбутнього Меморіалу жертвам геноциду кримськотатарського народу (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський взяв участь у відкритті пам’ятного каменя на місці, де зведуть Меморіал пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Про це повідомляє Офіс Президента.

У тих, хто вижив, після 1944-го були вкрадені ще десятиліття – час, який кілька поколінь були змушені існувати поза Кримом і під тиском брехні та зловмисної пропаганди проти кримськотатарського народу. Лише з послабленням тодішньої московської влади та з відновленням незалежності України у кримських татар зʼявилась можливість утверджувати на державному рівні правду про злочин геноциду і відновлювати нормальне життя у Криму, - зазначив Зеленський на відкритті.

За його словами, до 2014 року Крим був дійсно щасливим домом для багатьох наших людей, і таким Крим знову буде.

Буде обовʼязково, – коли сила нашої стійкості, нашої зброї, нашої дипломатії та сила справедливості для України забезпечать звільнення Криму від окупації. Півострів, якому судилося стати одним із найкращих для життя місць у Європі, саме таким і буде – без Росії, - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, Британська розвідка розповіла наслідки атаки для РФ на аеродром "Бельбек"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Святкування Дня Незалежності: прихильники гастролів у Росії виступлять на концерті (відео) Святкування Дня Незалежності: прихильники гастролів у Росії виступлять на концерті (відео)
Офіс президента вкотре не реагує на критику українців: цьогоріч на святкуванні Дня Незалежності виступлять артисти, які не можуть визначитися чий Крим. До того ж, на цьогорічне шоу, яке відбудеться на стадіоні "Олімпійський", покликали Софію Ротару, яка продовжує виступати в Російській Федерації. Минулорічний скандал українські посадовці не взяли до уваги.
Load next