ChatGPT відкрив нові функції для безкоштовного користування

ChatGPT відкрив нові функції для безкоштовного користування

Користувачі безкоштовного ChatGPT тепер можуть мати доступ до кастомних GPT - аналізувати графіки, задавати питання про фотографії та інші функції, як є в платному GPT-4o.

Про це повідомляє The Verge.

Такі функції, як моделювання і вебвідповіді, аналіз даних, створення діаграм, перегляд, завантаження файлів, пам'ять і кастомні GPT були доступні платним користувачам ChatGPT Plus, Teams і Enterprise, але тепер вони відкриті для всіх, хто використовує ChatGPT.

Хоча користувачі безкоштовного ChatGPT можуть відкривати і використовувати кастомні GPT-файли, які раніше були доступні лише для платних підписників, вони не зможуть створювати свої власні. Доступ до аналізу даних і створення діаграм дозволяє користувачам підключати дані OneDrive і GoogleDrive до ChatGPT для більш швидкого аналізу і створення діаграм, які налаштовуються.

Однак платні підписники мають ще одну перевагу: менші ліміти на повідомлення. Коли безкоштовні користувачі досягають ліміту повідомлень або розмов, використовуючи GPT-4o, вони автоматично повертаються до GPT-3.5.

Розробники кастомних GPT також можуть брати участь у схемі розподілу доходів, яку OpenAI почав тестувати в березні. Єдина функція, яку OpenAI вилучив для користувачів всіх рівнів - це неоднозначний голос Sky, відомий своєю схожістю на голос Скарлетт Йоханссон у фільмі «Вона», але інші голоси все ще доступні в ChatGPT.

Нагадаємо, Instagram дозволить підліткам обмежити спілкування з іншими користувачами

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next