У Києві на хабарі викрили посадовця Деснянської РДА

У Києві на хабарі викрили посадовця Деснянської РДА

У Києві слідчі поліції викрили посадовця Деснянської РДА в отриманні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє поліція Києва.

Слідчі Шевченківського управління поліції спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Києві та за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури викрили співробітника Управління благоустрою Деснянської РДА в отриманні неправомірної вигоди.

Слідчі встановили, що місцева жителька звернулась до головного спеціаліста відділу з питань підприємництва, торгівлі та споживчого ринку Управління благоустрою, з метою вирішення питання щодо розміщення торговельних майданчиків у Деснянському районі столиці для реалізації алкогольних напоїв та сигарет.

Посадовець повідомив жінці, що вона може самостійно визначити місця розташування об’єктів та здійснювати роздрібну торгівлю без дозвільних документів, однак за це вона має кожного місяця сплачувати йому 10 000 гривень за кожну локацію.

Правоохоронці затримали 48-річного порушника під час отримання ним першочергового внеску у розмірі 10 тис. гривень.

За фактом отримання неправомірної вигоди затриманому повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, У Німеччині підпалили будинок очільника концерну Rheinmetall через допомогу Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Головні новини України за 4 серпня Головні новини України за 4 серпня
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Load next