Із повістками для звірення облікових даних можна звертатися до рекрутингових центрів ‒ МОУ

Із повістками для звірення облікових даних можна звертатися до рекрутингових центрів ‒ МОУ

Отримана повістка для звірки облікових даних не виключає для громадянина можливості звернутися до рекрутингового центру, де триває набір громадян на службу в Сили оборони України.

Про це уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець повідомив Арміяінформ.

Навіть якщо в тебе є повістка — це не забороняє жодним чином, в тебе є можливість прийти і себе знайти, зрозуміти, на яку вакансію ти ще можеш податися, підібрати для себе, — заявив Бежевець.

При цьому він уточнив, що йдеться про наявність повістки на руках у людини для звірки облікових даних.

Не говоримо про повістку, коли людина вже пройшла ВЛК і вже фактично готова до відправлення в частину, ні. По повістках, які надаються людям для звірки облікових даних, — навіть після цього людина може прийти і пошукати собі вакансію, пошукати собі місце в конкретній бригаді на конкретну посаду. Це працює, — додав представник МОУ.

Бежевець також повідомив про відкриття в Україні чергового рекрутингового центру для залучення громадян на службу в Сили оборони України. Зокрема, 14-й рекрутинговий центр відкрився в місті Кременчук Полтавської області. Результати роботи вже відкритих рекрутингових центрів — позитивні і обнадійливі.

З приводу статистики. Вона, на наш погляд, цілком позитивна і обнадійлива. Більше 2 тисяч звернень, ближче вже до 3 тисяч звернень за час розвитку цих центрів, бо вони тільки зараз започатковуються, розвиваються, уже надійшло. І більше 300 людей знаходяться в процесі оформлення на тій чи іншій стадії у руху до своєї посади у військовій частині, — розповів представник МОУ.

Міноборони, за словами Бежевця, активно відкриває центри фактично в усіх регіонах України.

Ця мережа, безсумнівно, дасть змогу тим, хто, можливо, ще сумнівається, все ж таки прийти, задати питання і відшукати себе в Збройних Силах України, — наголосив представник МОУ.

Нагадаємо, Унаслідок атак по Україні різко зросла кількість загиблих дітей - ЮНІСЕФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти розпочали примусову мобілізацію у кількох областях України Окупанти розпочали примусову мобілізацію у кількох областях України
Зокрема, йдеться про тимчасово окуповані території Херсонської, Запорізької та Харківської областей.
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
Load next