На шахті у Польщі: двоє гірників загинули, одного ще шукають

На шахті у Польщі: двоє гірників загинули, одного ще шукають

З чотирьох гірників, які вважалися зниклими після поштовхів на одній з шахт у польській Сілезії, одного врятували, ще двох знайшли мертвими і одного продовжують шукати.

Про це повідомляє RMF24.

Одного з гірників, які спершу вважались зниклими, врятували і підняли на поверхню. Згодом знайшли двох його загиблих колег. Місцеперебування останнього ще невідоме. 

Також уточнили, що 9 з 11 шахтарів, які евакуювалися одразу після нещасного випадку, потребували госпіталізації з різними травмами. 

Умови на місці аварії складні, рятувальники пробираються через завал туди, де може бути останній зі зниклих гірників.

Нагадаємо, Ситуація з російським вторгненням на Харківщині стабілізувалася - Буданов

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На шахті в "ЛНР" обірвався канат кабіни: є загиблі та постраждалі На шахті в "ЛНР" обірвався канат кабіни: є загиблі та постраждалі
Всього у кабіні перебували 25 осіб. Загинуло, за попередніми даними, 9 людей, 3 перебувають у важкому стані. Наразі видобуток вугілля в шахті нібито припинили.
Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку
У польському місті Лодзь внаслідок обриву ліфта двоє українців впали з 15 поверху. На місце події прибули медики, які евакуювали постраждалих українців і госпіталізували їх до лікарні.
Load next