Канада виділила $230 тисяч на відновлення транспортної інфраструктури України

Канада виділила $230 тисяч на відновлення транспортної інфраструктури України

Канада виділила для залізничної та автомобільної транспортної інфрастуктури України 300 тисяч канадських доларів (близько 230 тис. дол. США).

Про це оголосили у міністерстві транспорту Канади.

Міністр Родрігез оголосив про виділення 300 тисяч доларів Міжнародному транспортному форуму <...>, аби підтримати відновлення Україною пасажирських автомобільних та залізничних транспортних систем, - йдеться у поширеній заяві.

Зазначається, що це вже другий етап фінансування Канадою цього проєкту. “Ця важлива робота пришвидшить відновлення, надавши українцям сучасну, добре розвинену й стійку залізничну й автомобільну інфраструктуру, яку вони потребують для успішного майбутнього”, - наголосили у міністерств.

Нагадаємо, У Сербії під час навчань військовий отримав важке поранення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com 

Читайте також
МЗС Канади готується до перемовин з Іраном щодо аварії українського літака МАУ МЗС Канади готується до перемовин з Іраном щодо аварії українського літака МАУ
У канадському МЗС створили посаду старшого радника з питань катастрофи літака МАУ в Ірані, який братиме участь у підготовці до переговорів з іранською стороною.
Канадський суд визнав збиття українського літака МАУ в Ірані терористичним актом Канадський суд визнав збиття українського літака МАУ в Ірані терористичним актом
Верховний суд провінції Онтаріо визнав збиття українського літака МАУ, який здійснював політ 8 січня 2020 року у небі поблизу Тегерана навмисним терористичним актом. На рейсі PS752 Тегеран – Київ загинули 167 пасажирів та 9 членів екіпажу.
Load next