На додаткову сесію мультитесту можна зареєструватися з 10 до 15 травня

На додаткову сесію мультитесту можна зареєструватися з 10 до 15 травня

З 10 до 15 травня 2024 року можна зареєструватися для участі в додатковій сесії національного мультипредметного тесту.

Про це повідомляє Міністерство освіти та науки.

На додаткову сесію НМТ можуть зареєструватися особи, які реєструвалися в основний період, однак отримали відмову в реєстрації. Важливо, що вони можуть лише усунути недоліки та надіслати внесену інформацію та копії документів на оброблення до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Також можуть зареєструватися особи, які з поважних причин не змогли зареєструватися в основний період; а також ті, хто перебуває у місцях позбавлення волі або слідчих ізоляторах на підставі рішення суду. Для реєстрації в додатковий період необхідно створити персональний кабінет за допомогою спеціального сервісу, який розміщений на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Також слід завантажити в персональний кабінет сканкопію або фотокопію заяви про надання можливості скласти НМТ під час додаткової сесії та подати документ, що підтверджує поважну причину, через яку учасник не зареєструвався під час основного періоду реєстрації.

Детальніше про додаткову сесію НМТ можна дізнатися за посиланням.

Нагадаємо, Швейцарія підтримала оборонний пакет із допомогою Україні на $5,5 мільярда

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік У МОН розповіли в яких умовах українські школярі завершатимуть навчальний рік
Навчальний рік в українських школах повинен закінчитися не пізніше 1 липня. Зокрема підсумкове оцінювання школярів може проходити у дистанційному режимі.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання Українські прикордонники разом із британськими проведуть спільні навчання
Вже цього літа, 2021 року, Державна прикордонна служба України візьме участь в українсько-британському навчанні «COSSACK MACE – 2021».
Load next