ДТП у Броварах: серед постраждалих - жінка з дворічною дочкою

ДТП у Броварах: серед постраждалих - жінка з дворічною дочкою

Серед постраждалих унаслідок ДТП за участю голови Броварської РВА - жінка з донькою віком 2,5 року, у дитини - перелом плечової кістки.

Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Серед постраждалих в ДТП за участі голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 року, а також два чоловіки — 29 та 26 років. За результатами попереднього обстеження, у дитини перелом плечової кістки та підшкірна гематома потиличної ділянки голови, - зазначив Кравченко.

За його даними, у решти потерпілих: політравма, закрита черепно-мозкова травма, травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна. Обстеження тривають.

Постраждалі перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Нагадаємо, Із повістками для звірення облікових даних можна звертатися до рекрутингових центрів ‒ МОУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
ДТП на Львівщині: постраждали семеро осіб, серед яких 9-річний хлопчик (фото) ДТП на Львівщині: постраждали семеро осіб, серед яких 9-річний хлопчик (фото)
Легковик зіштовхнувся із рейсовим автобусом.
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
Load next