Байден запевнив Зеленського, що негайно підпише закон про допомогу Україні

Байден запевнив Зеленського, що негайно підпише закон про допомогу Україні

Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову із Президентом США Джо Байденом за підсумками голосування в Палаті представників.

Про це повідомив глава української держави.

Провів телефонну розмову із Президентом США Джо Байденом за підсумками голосування в Палаті представників. Президент запевнив, що в разі схвалення і Сенатом негайно підпише закон. Я вдячний Джо Байдену за неослабну підтримку України та за справжнє глобальне лідерство, – написав Зеленський.

Президент України у розмові з Джо Байденом також відзначив двопартійну підтримку законопроєкту та особисту роль спікера Майка Джонсона і лідера меншості Хакіма Джеффріса.

Інше рішення Палати представників – дозволити конфіскацію російських активів – посилає потужний сигнал усім нашим партнерам, – додав Зеленський.

Глава держави розповів Президенту Байдену про російський повітряний терор тисячами ракет, дронів та бомб. Зокрема, про удар по харківській телевежі буквально за кілька хвилин до розмови.

Це чіткий намір Росії зробити місто непридатним для життя, – відзначив Зеленський.

Ми обговорили перший пакет оборонної допомоги після ухвалення закону. Маю запевнення Президента, що він буде швидким та потужним і посилить наші протиповітряні, далекобійні й артилерійські спроможності. Також обговорили підписання двосторонньої безпекової угоди та підготовку до майбутнього Саміту миру, – повідомив Президент України.

Нагадаємо, У Білорусі вагнерівці навчають місцевих курсантів ‒ ЦНС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Load next