РФ виділила 8 млн рублів на експозиції про загарбників у музеях на ТОТ

РФ виділила 8 млн рублів на експозиції про загарбників у музеях на ТОТ

Росіяни у музеях на тимчасово окупованих територіях створюють експозиції на честь учасників так званої СВО. Відомо, що на них РФ виділила 8 мільйонів рублів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. 

Вказано, що нові експозиційні зали у захоплених краєзнавчих музеях на тимчасово окупованих територіях облаштовують до 9 травня. В експозиціях проводять паралель між подіями Другої світової війни та військовими ЗС РФ, ігноруючи факт окупації України.

Для учнів усіх місцевих шкіл проводитимуть обов'язкові екскурсії у ці музеї. 

Центр національного спротиву попереджає екскурсоводів й очільників освітніх фейкових адміністрацій про неодмінну відповідальність за участь у цьому пропагандистському фарсі.

Нагадаємо, У Фінляндії називають глушіння GPS можливим «побічним ефектом» боротьби РФ з дронами

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Load next