У Херсоні скорочують комендантську годину

У Херсоні скорочують комендантську годину

З наступного тижня в Херсонській міській територіальній громаді буде скорочено тривалість комендантської години.

Про це повідомив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Відповідний наказ уже підписано. Починаючи з 1 квітня 2024 року комендантська година діятиме з 21:00 до 05:00 щодня, – написав Мрочко в телеграм-каналі.

Він звернувся до жителів громади і нагадав, що під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, а також переміщатися транспортом або пішки.

Якщо в заборонений час людина перебуває на вулиці, комендантський патруль має право затримати її та перевірити наявність документів, встановити причину порушення комендантської години, – наголосив Мрочко.

Раніше комендантська година у Херсоні тривала з 20:00 до 06:00.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 49 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото) Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото)
В одній з водойм, що утворилася на місці, де раніше видобували пісок, виявили крокодила, який ласував качкою.
Злодії в законі: СБУ викрила злочинну групу на Херсонщині якою керували з Росії Злодії в законі: СБУ викрила злочинну групу на Херсонщині якою керували з Росії
На Херсонщині Служба безпеки України затримала злочинців які тероризували й залякували місцеве населення. Роботу зловмисників, за даними спецслужби, координували "злодії в законі" з Росії.
Load next