Польща створить комісію, яка розслідуватиме вплив Росії та Білорусі на політику країни

Польща створить комісію, яка розслідуватиме вплив Росії та Білорусі на політику країни

У Польщі підготували законопроєкт, відповідно до якого буде створена комісія Сейму щодо розслідування впливів Росії та Білорусі на політичне життя країни.

Про це повідомив голова Ради міністрів Польщі Дональд Туск на пресконференції у Варшаві.

Відомо, що польський міністр-координатор з питань спецслужб Томаш Сємоняк вже підготував відповідний законопроєкт. За словами Туска, держава продовжуватиме роботу щодо розслідування впливу РФ і Білорусі на політику його країни за останні роки. 

Ми продовжуватимемо розмову про вплив російських і білоруських спецслужб на публічне життя і ситуацію в Польщі за останні роки. Зокрема, як я й очікував, міністр Сємоняк підготував законопроєкт, відповідно до якого буде створено ефективну конституційну комісію, яка розслідуватиме вплив Росії і Білорусі в попередні роки на те, що відбувалося в Польщі, - заявив прем’єр.

Також Туск додав, ще одним пунктом роботи комісії буде ситуація на кордоні з Білоруссю.

Нагадаємо, Польські протестувальники знову страйкують на кордоні з Україною

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
Load next