В Україні зросла кількість офіційних мільйонерів

В Україні зросла кількість офіційних мільйонерів

Після декларування доходів громадян за минулий, 2023, рік в Україні до 10,7 тисяч зросла кількість офіційних мільйонерів.

Про це повідомив керівник комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Так, на 1 травня українці подали 172 тисячі податкових декларацій. У них задекларовано річний дохід в обсязі 218,5 мільярдів гривень.

Кількість громадян, які за результатами 2023 року задекларували річний дохід у сумі понад 1,0 млн гривень становить 10,7 тисячі осіб (+ 1,2 тисячі осіб в порівнянні з минулим роком), - повідомив Гетманцев.

Він зазначив, що мільйонери подавали свої декларації з застосуванням електронних можливостей фіскальної служби.

Значна частина громадян подали декларації з використанням сервісу ДПС щодо передзамовлення декларації, зокрема таким сервісом скористалися більше ніж 120 тисяч громадян, - додав очільник фінансового комітету.

Нагадаємо, Сили спецоперацій отримали партію нових мінометів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
10 ностальгічних серіалів, які повернуть вас у минуле (частина 1) 10 ностальгічних серіалів, які повернуть вас у минуле (частина 1)
Лунає дзвінок після шостого-сьомого уроку, який нарешті звільняє тебе від школи та нескінченного сидіння за партою. Ти чим душ летиш додому, кидаєш портфель і вмикаєш телевізор, бо там розпочалася чергова серія твого улюбленого серіалу.
Load next