Туристам радять утриматися від походів у високогір'я

Туристам радять утриматися від походів у високогір'я

У Карпатах протягом двох днів, 28 та 29 квітня, може бути небезпечною через можливе сходження снігових лавин. Туристам радять утриматися від походів у високогір'я.

Про це повідомляє Івано-Франківський обласний центр з гідрометеорології. 

28-29 квітня у високогір'ї Івано-Франківської області збережеться значна сніголавинна небезпека – йдеться у повідомленні.

Наразі у Карпатах відлига, мокрий сніг. У горах оголошено третій (оранжевий) рівень загрози сходження снігових лавин.

Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост повідомив, що станом на 9:00 на горі Піп Іван хмарно з проясненнями. Вітер західний зі швидкістю 4 м/с. Температура повітря на високогір'ї Карпатах станом на ранок була +2°.

Нагадаємо, Наївно думати, що, якщо в Україні рф переможе, то її танки зупиняться на нашому кордоні ‒ МЗС Чехії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті чоловіки не впустили іноземців на квадроциклах на гору Петрос (відео) На Закарпатті чоловіки не впустили іноземців на квадроциклах на гору Петрос (відео)
Причина цьому - рух квадроциклами у горах на території природно-заповідного фонду заборонений.
Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото) Пляшка води за 100 гривень: на вершині Говерли з'явився "базар" (фото)
На вершині Українських Карпат один з туристів сфотографував торгову точку з великою кількістю напоїв та солодощів, які продавали в декілька разів дорожче, аніж у магазинах.
У Карпатах лавини та мокрий сніг: рятувальники попереджають про небезпеку У Карпатах лавини та мокрий сніг: рятувальники попереджають про небезпеку
Небезпека сходження лавин через відлигу спостерігається в Карпатах вже другий день.
Load next