ДСНС і World Central Kitchen підписали меморандум про співпрацю

ДСНС і World Central Kitchen підписали меморандум про співпрацю

Державна служба України з надзвичайних ситуацій підписала меморандум про співпрацю із некомерційною неурядовою організацією World Central Kitchen, яка забезпечує харчуванням постраждалих у місцях надзвичайних подій.

Підписи під документом поставили т.в.о. голови ДСНС Андрій Даник і очільниця української місії World Central Kitchen Ольга Максюк, повідомляє пресслужба відомства.

Сподіваюсь, що з підписанням меморандуму наша співпраця ще більше активізується та полегшить роботу рятувальникам у такі нелегкі для всіх часи. Ваша підтримка є надзвичайно потужною, – сказав Даник.

За його словами, це партнерство сприяє об’єднанню зусиль щодо забезпечення особового складу рятувальної служби гарячим харчуванням та питною водою під час проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, а також ліквідації наслідків НС.

За даними пресслужби, від початку великої війни представники World Central Kitchen надали 48,8 млн порцій гарячих страв і 9,7 млн продуктових наборів для цивільних у місцях активних бойових дій (Київщина, Чернігівщина, Сумщина, Харківщина, Донеччина, Запоріжжя, Херсонщина, Миколаївщина) та переселенців в інших регіонах.

Благодійники організації здійснили 360 виїздів на місця надзвичайних ситуацій, де видали громадянам понад 130 тис. порцій сендвічів та гарячих страв, а також 13 тис. л питної води.

Нагадаємо, Дуда і Туск обговорять розміщення ядерної зброї у Польщі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Затопило будинки та зійшло два селеві потоки: на Закарпатті - II рівень небезпеки (фото) Затопило будинки та зійшло два селеві потоки: на Закарпатті - II рівень небезпеки (фото)
Все це відбулося через погіршення погодних умов.
Вибух у житловому будинку в Запоріжжі (відео) Вибух у житловому будинку в Запоріжжі (відео)
З 3-го зруйнованого під’їзду проведено евакуацію 15 мешканців.
Load next