У Мюнхені для українців запрацював мобільний пункт ДП «Документ»

У Мюнхені для українців запрацював мобільний пункт ДП «Документ»

У Мюнхені (Німеччина) для українців запрацював мобільний пункт ДП «Документ», де можна оформити паспорти та обміняти водійське посвідчення.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Саме у Варшаві в серпні 2022-го відкрили перший закордонний стаціонарний підрозділ ДП «Документ». З того часу понад 205 тисяч людей отримали тут послуги: оформлення та видача паспортних документів, обмін посвідчень водія. Сучасне приміщення, оснащене усім необхідним, та професійний колектив, готовий швидко і вчасно надати послуги. Вдалося поспілкуватися і з українцями, які очікували своєї черги. Більшість прагне повернутися додому, але в силу різних обставин поки що не наважується, ‒ заявив Клименко.

За його словами, щодня у центр звертаються по 400 осіб. «Попит зберігається, нашим громадянам за кордоном потрібна підтримка та діалог з Україною. Тому розширяємо мережу представництв ДП «Документ» - новий мобільний підрозділ запрацював у Мюнхені.

Він додав, що наразі забезпечується доступність послуг для наших громадян уже в семи країнах Європи.

Нагадаємо, Шмигаль та Дуда обговорили військову допомогу Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Хаос, розстріли та масові втечі: швидкий наступ "Талібану" в Афганістані (відео) Хаос, розстріли та масові втечі: швидкий наступ "Талібану" в Афганістані (відео)
Криваве 11 вересня, наслідки якого дотепер відчуває уся світова спільнота. Сьогодні, 11 вересня, минають 20-ті роковини з дня наймасштабнішого світового теракту, що стався в Нью-Йорку. Тоді трагедія забрала життя майже трьох тисяч людей, а нині призвела до загострення військового конфлікту в Афганістані.
Німеччина відкрила кордони для вакцинованих туристів з України Німеччина відкрила кордони для вакцинованих туристів з України
Потрапити у Німеччину зможуть лише ті українці, які вакцинувались від коронавірусної інфекції не пізніше ніж за 14 днів до дати в'їзду.
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Load next