Україна розгромила Молдову в товариському матчі напередодні Євро-2024

Україна розгромила Молдову в товариському матчі напередодні Євро-2024

Збірна України з футболу здобула перемогу над Молдовою в товариському матчі з рахунком 0:4. Це був завершальний контрольний матч у межах підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року.

Про це йдеться в текстовій трансляції на сайті Української асоціації футболу.

Матч відбувся у Кишиневі на стадіоні «Зімбру». За всю свою історію збірна України двічі грала у столиці Молдови.

Українська збірна відкрила рахунок уже на другій хвилині. Роман Яремчук потужним ударом не залишив жодних шансів голкіперу молдовської команди.

Синьо-жовті продовжили домінувати й далі. На 42-й хвилині Віктор Циганков пробив у дальній нижній кут воріт збірної Молдови.

Після перерви Україна реалізувала ще одну атаку. Георгій Судаков розрізним пасом знайшов у штрафному Артема Довбика, і той ударом у ближній кут змусив молдован капітулювати. Через кілька хвилин Судаков з Довбиком розіграли четверту атаку, яка теж завершилася голом.

До цього поєдинку українці п’ять разів зустрічалися з молдованами, і в трьох зустрічах здобували перемогу. А втім, у гостьових матчах команда України ще жодного разу не вигравала в Молдови. У 1996 році українці та молдовани зіграли 2:2 у контрольній грі та 0:0 у матчі відбору на чемпіонат світу 2014 року.

У березні на прохання тренера збірної України Сергія Реброва для національної команди організували три контрольні матчі перед Євро-2024.

Товариські матчі потрібні для тренування тактики та комбінацій на полі. У межах підготовки до Євро-2024 українська збірна спершу 3 червня провела товариський матч із Німеччиною, зігравши внічию.

Далі 7 червня була зустріч зі збірною Польщі, в якій Україна зазнала поразки з рахунком 1:3. Натомість у третьому товариському матчі Україна обіграла Молдову.

Нагадаємо, Мінмолодьспорт оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення обмінів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Шедевральний гол Буяльського допоміг Динамо у видовищному матчі обіграти Боруссію Д (відео, фото) Шедевральний гол Буяльського допоміг Динамо у видовищному матчі обіграти Боруссію Д (відео, фото)
Матч "Динамо" і "Боруссії" прийшли подивитися 35 тисяч уболівальників.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Декілька країн готові визнати український паперовий COVID-сертифікат, - Кулеба Декілька країн готові визнати український паперовий COVID-сертифікат, - Кулеба
Угорщина, Молдова, Грузія та Туреччина першими можуть почати визнавати українські паперові COVID-сертифікати про вакцинацію від коронавірусу.
Load next