На Франківщині у готель з молотком і гранатою увірвався чоловік "під кайфом"

На Франківщині у готель з молотком і гранатою увірвався чоловік "під кайфом"

У Коломиї на Івано-Франківщині правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, який увірвався в готель, нищив майно і погрожував підірвати боєприпас.

Про це повідомили у поліції Івано-Франківської області.

Подія трапилася напередодні, 29 травня. Близько 19:20 на лінію "102" зателефонував власник одного із готелів Коломиї і розповів, що у приміщення увірвався невідомий чоловік та почав вчиняти хуліганські дії - молотком нищив майно готелю. 

На місце негайно прибули керівництво Коломийського РВП, слідчо-оперативна група. Фігурант чинив активний опір правоохоронцям. До того, тримаючи в руках боєприпас, погрожував застосувати його. Однак завдяки злагодженим діям поліцейських, зловмисника вдалося затримали, коли він намагався втекти з готелю через вікно, - йдеться у повідомленні.

Вибухотехніки, які також прибули на виклик, вилучили предмет, схожий на корпус гранати Ф-1 із запалом. Окрім цього, поліцейські виявили та вилучили молоток, пневматичний пістолет та мобільні телефони. Речові докази скерували на експертизу. 

Чоловіка затримали. Ним виявився 38-річний мешканець с.Сопів, Коломийського району. Він був у стані наркотичного сп’яніння. Раніше зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за фактами хуліганства (ч. 3 ст. 296 ККУ) та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 ККУ).

Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри. Суд також обере йому запобіжний захід. Поліцейські встановлюють походження вилученого боєприпасу.

Нагадаємо, Франція планує направити в Україну кілька сотень військових інструкторів – Reuters

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео) У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео)
Погрожувати чоловік почав через те, що у нього відібрали автомобіль за керування у нетверезому вигляді.
"У*бан тупорилий": у Буковелі компанія туристів влаштувала стрілянину та погрожувала іншим (відео) "У*бан тупорилий": у Буковелі компанія туристів влаштувала стрілянину та погрожувала іншим (відео)
Двоє чоловіків та агресивна жінка кидалися на людей.
У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої
Одного дня дорогою до спортзалу Анна Ледгар потрапила у аварію. Травми були несумісні з життям, проте її коханий вирішив одружитися на дівчині, не зважаючи на те, що їй залищалося жити декілька годин.
Load next