Укрзалізниця відновила пряме сполучення Славутича з Києвом

Укрзалізниця відновила пряме сполучення Славутича з Києвом

АТ «Укрзалізниця» продовжило маршрут регіонального електропоїзда Фастів – Чернігів до міста Славутич.

Про це повідомила пресслужба УЗ.

Укрзалізниця відновила пряме залізничне сполучення Славутича з Києвом. Відтепер тут курсуватиме сучасний модернізований електропоїзд. Для цього залізничники продовжили маршрут регіонального електропоїзда Фастів – Чернігів до Славутича, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що регіональний поїзд №894/893 вирушає зі Славутича щодня о 16:19, прибуває до Києва о 20:26 та до Фастова о 21:44. У зворотному напрямку поїзд №892/891 вирушає із Фастова о 07:00, з Києва о 08:11 та прибуватиме до Славутича об 11:46.

Також у сполученні Чернігів – Славутич курсуватимуть додаткові приміські поїзди №6859/6860 (щодня, крім вихідних) та №6862 (щодня).

Нагадаємо, В статусі безвісти зниклих офіційно зафіксовано близько 14000 цивільних осіб ‒ Лубінець

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото) У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)
В одному з вагонів "Укрзалізниці" лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа справно працює.
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео) У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео)
Через сходження вагонів кілька пасажирських рейсів курсуватимуть зміненим маршрутом.
Load next