Масований обстріл України рашистами у День пам’яті та перемоги над нацизмом

Масований обстріл України рашистами у День пам’яті та перемоги над нацизмом
Зранку ворог запустив 55 ракет та 21 «шахід», під прицілом опинилися 7 областей України

Вони найголосніше волали, що ніколи знову і вкотре довели світу свою терористичну сутність та крок за кроком повторюють злочини фашистів. Сьогодні зранку –  саме у День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – рашисти цинічно обстріляли Україну.

Як завжди – підступно, о 5 ранку окупанти почали атаку критичної інфраструктури. Під ударом опинилися одразу 7 областей, у тому числі й Львівщина. Нелюди запустили по Україні 55 ракет та 21 «шахід». З 76 цілей, нашим силам ППО вдалося знищити 59, тож уникнути влучань не вдалося

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Понад 60 загиблих, майже дві сотні поранених: Удар по полігону. Минуло 2 роки Понад 60 загиблих, майже дві сотні поранених: Удар по полігону. Минуло 2 роки
Суд над зрадником-коригувальником ще й досі триває, йому загрожує 15 років ув’язнення
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
Load next